Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Hvilke type leder trenger vi?

Framtiden i våre hender ser etter ny leder. Hva slags leder mener du vi trenger?

Framtiden i våre hender ser etter ny leder. Hva slags leder mener du vi trenger?

Arild Hermstad har nylig gått av som leder i Framtiden i våre hender etter 15 år i lederstolen. Vi er nå på utkikk etter en ny leder og ønsker å høre hva våre medlemmer har å si.

I vår nye toårsstrategi, som nylig ble vedtatt på vårt landsmøte, bestemte vi oss for fire hovedsatsninger. Det er etiske klær, etiske penger, miljøvennlig mat og miljøgifter. Det første punktet handler om tema som angår bedrifters samfunnsansvar og hvorvidt de tar ordentlig hånd om dem som produserer produktene deres. Mest kjent er kanskje kampen for tekstilarbeiderne. Det andre punktet handler om hvorvidt Oljefondet og norske banker plasserer pengene sine i etiske og miljøvennlige prosjekter.

Det tredje punktet handler om matkasting og redusert kjøttforbruk. Det siste punktet handler om miljøgifter i de produktene vi kjøper i butikken. For eksempel kan det handle om giftstoffer i klær og sko. Her vil vi se ekstra på hvilke belastninger dette medfører for arbeiderne som lager de produktene du kjøper i butikken.

Organisasjonen har vokst mye de siste årene og er i dag Norges største miljøorganisasjon med om lag 26000 medlemmer. Vi tenker selv at vi trenger en som har ledererfaring, som trives med å fronte organisasjonen i pressen og som kan bidra til at organisasjonen utvikler seg videre.

Nå vil vi høre din mening! Hvilke type leder trenger Framtiden i våre hender? Hva er viktige egenskaper? Hva bør vi se etter?

Har du et hjerte for en grønn framtid?
Vi arbeider for miljøvennlig og etisk forbruk. Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Bli medlem!