Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Hvilke type leder trenger vi?

Framtiden i våre hender ser etter ny leder. Hva slags leder mener du vi trenger?

Framtiden i våre hender ser etter ny leder. Hva slags leder mener du vi trenger?

Arild Hermstad har nylig gått av som leder i Framtiden i våre hender etter 15 år i lederstolen. Vi er nå på utkikk etter en ny leder og ønsker å høre hva våre medlemmer har å si.

I vår nye toårsstrategi, som nylig ble vedtatt på vårt landsmøte, bestemte vi oss for fire hovedsatsninger. Det er etiske klær, etiske penger, miljøvennlig mat og miljøgifter. Det første punktet handler om tema som angår bedrifters samfunnsansvar og hvorvidt de tar ordentlig hånd om dem som produserer produktene deres. Mest kjent er kanskje kampen for tekstilarbeiderne. Det andre punktet handler om hvorvidt Oljefondet og norske banker plasserer pengene sine i etiske og miljøvennlige prosjekter.

Det tredje punktet handler om matkasting og redusert kjøttforbruk. Det siste punktet handler om miljøgifter i de produktene vi kjøper i butikken. For eksempel kan det handle om giftstoffer i klær og sko. Her vil vi se ekstra på hvilke belastninger dette medfører for arbeiderne som lager de produktene du kjøper i butikken.

Organisasjonen har vokst mye de siste årene og er i dag Norges største miljøorganisasjon med om lag 26000 medlemmer. Vi tenker selv at vi trenger en som har ledererfaring, som trives med å fronte organisasjonen i pressen og som kan bidra til at organisasjonen utvikler seg videre.

Nå vil vi høre din mening! Hvilke type leder trenger Framtiden i våre hender? Hva er viktige egenskaper? Hva bør vi se etter?

Bli med på tidenes klimadugnad!

Bli med på tidenes klimadugnad!

Vis hva du gjør for klimaet og krev en tøffere klimapolitikk.

Bli med!

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Vi finnes bare på grunn av den økonomiske støtten fra de over 40 000 medlemmene våre. Desto flere som støtter arbeidet vårt, jo større påvirkningskraft har vi også i møte med myndigheter, politikere og næringsliv. Bli medlem i dag!

- Annonse -