Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Lokallagskampanjen 2019

Lokallagskampanjen 2019 er i full gang. Her er en oversikt over artikler, nyhetssaker og materiell til årets lokallagskampanje.

Lokallagskampanjen 2019 er i full gang. Her er en oversikt over artikler, nyhetssaker og materiell til årets lokallagskampanje.

Video: Hopp av karusellen!

Vi har laget en helt ny animasjonsvideo, som tar opp et forbruk helt ute av kontroll. Se og del den her.

Rapport om sirkulærøkonomi

I sommer skrev økonom Ebba Boye i Rethinking Economics rapporten Sirkulær framtid – om skiftet fra lineær til sirkulær økonomi for oss. Rapporten ble presentert ved kampanjestart 17. september, på et seminar i Oslo som også ble streamet via Facebooksiden vår. Seminaret kan sees igjen her.

Facebookposter og plakater

Vi har laget flere poster og plakater til spredning på sosiale medier. Gå inn på Facebooksiden vår for å se mer, og spre gjerne.

Underskriftskampanje: Gi oss retten til å reparere!

Det viktigste kravet vårt i kampanjen er at mobilselskapene må ta miljøansvar ved å gi oss retten til å reparere. Vi krever at myndighetene må lovfeste at norske myndigheter må lovfeste at

  • mobilgigantene må lage produkter som det er mulig å fikse!
  • reservedeler er tilgjengelig for uavhengige reparatører.
  • vi beholder garantien selv om det er reparert av en uavhengig reparatør.

Underskriftskampanjen kan signeres her.

Artikler på nett

Vi har lagt ut en rekke nettsaker med bakgrunnsstoff til kampanjen, og det kommer flere. Her er de som er lagt ut til nå:

Flyers, takkekort og diplom

Vi startet kampanjen med at flere lokallag besøkte lokale reparatører for å takke dem for innsatsen. Til disse stuntene har vi laget takkekort som kan deles ut til reparatørene (forside, bakside) og flyers som kan deles ut til de som kommer for å reparere tingene sine (forside, bakside). Vi har også laget et enkelt diplom som kan brukes.

Naturvernforbundet har laget en webside, Ta vare på det du har, med oversikt over reparatører over hele landet. Her er det mulig å søke opp ulike reparatører i lokalmiljøet. Denne siden kan brukes til å finne reparatører dere ønsker å gi en oppmerksomhet til.

Bli med på tidenes klimadugnad!

Bli med på tidenes klimadugnad!

Vis hva du gjør for klimaet og krev en tøffere klimapolitikk.

Bli med!

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Vi finnes bare på grunn av den økonomiske støtten fra de over 40 000 medlemmene våre. Desto flere som støtter arbeidet vårt, jo større påvirkningskraft har vi også i møte med myndigheter, politikere og næringsliv. Bli medlem i dag!

- Annonse -