Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Hjelp oss å gjøre Sweatshop 2 en like stor suksess

8 millioner visninger fikk den prisbelønnede serien Sweatshop – Dødsbillig mote. Snart reiser temaet på ny til Kambodsja i jakten på en levelønn for tekstilarbeiderne.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
8 millioner visninger fikk den prisbelønnede serien Sweatshop – Dødsbillig mote. Snart reiser temaet på ny til Kambodsja i jakten på en levelønn for tekstilarbeiderne.

Vil du hjelpe Anniken, Frida og resten av teamet med å rette søkelys på tekstilarbeiderne sine muligheter for en levelønn, støtt Kickstarter-kampanjen eller gi 100 kroner ved å sende kodeord SWEATSHOP til 2300.

Hjelp Frida og Anniken
Sesong to av Sweatshop har fått undertittelen «En lønn å leve av», og vi møter igjen Frida og Anniken som nettopp jakter på en levelønn for tekstilarbeiderne. Framtiden i våre hender er også denne gangen med som faglige rådgivere og reiser med teamet til Kambodsja for å lage den nye sesongen.

Les mer om vårt arbeid for en levelønn for sko- og tekstilarbeidere på våre temasider.

Suksess
Våren 2014 kunne man følge tre norske ungdommens møte med tekstilbransjen i Kambodsja på web-serien hos Aftenposten. Etter at serien hadde blitt vist i et titalls land på festivaler og tilstelninger, ble delt av superstjernen Ashton Kutcher med sine 18 millioner følgere, tok den også av på nettet. Det hele toppet seg med Gullruten-pris i mai. Etter 8 millioner visninger kan man konkludere med at serien har vært en stor suksess.

Godt i gang
Men selv om både internasjonal presse og vanlige forbrukere fikk opp øynene for den kritikkverdige bransjen, så er arbeidsforholdene til verdens tekstilarbeidere fremdeles elendige. Framtiden i våre hender, som har jobbet med dette temaet i over ti år, er svært glade for at det blir arbeidet med å bevisstgjøre enda flere om forholdene for de som lager våre billige klær fortsetter.
Les mer om Sweatshop – En lønn å leve av her.  


Har du et hjerte for en grønn framtid?
Vi arbeider for miljøvennlig og etisk forbruk. Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Bli medlem!