Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

En gavepakke fra Venstre til Olaf Thon

Ved å støtte søndagsåpne butikker har Venstre sveket miljøet og prioritert Norges rikeste, sier Arild Hermstad i Framtiden i våre hender.
Foto: Jon Skille Amundsen
Foto: Jon Skille Amundsen
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Ved å støtte søndagsåpne butikker har Venstre sveket miljøet og prioritert Norges rikeste, sier Arild Hermstad i Framtiden i våre hender.

Dersom Venstre gir støtte til  søndagsåpne butikker, betyr det at partiet har sveket miljøet og prioritert Norges rikeste, sier Arild Hermstad i Framtiden i våre hender.

Regjeringen går i dag inn for søndagsåpne butikker og ligger an til å få støtte fra Venstre slik at kommunene får muligheten til å åpne shoppingsentrene på søndager

Venstre bidrar med sin støtte til dette forslaget til å sende miljøregningen til våre etterkommere.

Arild Hermstad Framtiden i våre hender
I dag offentligjorde kulturminister Torhild Widvey at regjeringen ønsker å gi kommunene anledning til å ha søndagsåpne butikker.

– Et allerede kvelende kommersielt press blir med dette enda sterkere, det uthuler andre verdier som livskvalitet, friluftsliv og miljøansvar for å tekkes Olav Thon og noen få andre eiere av shoppingsentre i Norge.

Framtiden i våre hender er spesielt bekymret for kjøpesentrene, som vil øke omfanget av shopping av klær og forbruksprodukter.

– Venstre bidrar med sin støtte til dette forslaget til å sende miljøregningen til våre etterkommere, - kun for å tekkes noen prinsippryttere i partiet og noen av landets rikeste forretningsdrivende.

Framtiden i våre hender ber Venstre om å si nei til begge forslagene fra regjeringen for å stoppe en lovendring som vil unngå å dytte norske forbrukere enda et steg i retning av overforbruk og shoppingkultur.

Framtiden i våre hender mener at de reglene som allerede i dag uthuler søndagsfreden bør reverseres. Det gjelder både Brustadbua og praksisen med byggevareforretninger som holder åpent søndager, under dekke av å være hagesentre bør stenges av hensyn til miljøet.

Kontakt leder: Arild Hermstad: 98 03 67 62
Pressebilder: http://www.framtiden.no/pressbilder-av-arild-hermstad.html

Bli med på tidenes klimadugnad!

Bli med på tidenes klimadugnad!

Vis hva du gjør for klimaet og krev en tøffere klimapolitikk.

Bli med!

Har du et hjerte for en grønn framtid?
Vi arbeider for miljøvennlig og etisk forbruk. Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Bli medlem!