Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Støtt arbeidet vårt for en grønn framtid
Framtiden i våre hender jobber for etisk og miljøvennlig forbruk.
Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Vi bidrar til endring ved å spre kunnskap og finne løsninger.

Promotering av aktiviteter

Jo flere som engasjeres av lokallagenes aktiviteter, jo kjekkere blir arbeidet, og jo lettere blir det å få gjennomslag. Hvis man gjør en liten innsats i forkant med å promotere de arrangementene og aktivitetene som lokallaget planlegger skikkelig øker sjansen for suksess. Her er en oversikt over noen viktige promoteringskanaler.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Jo flere som engasjeres av lokallagenes aktiviteter, jo kjekkere blir arbeidet, og jo lettere blir det å få gjennomslag. Hvis man gjør en liten innsats i forkant med å promotere de arrangementene og aktivitetene som lokallaget planlegger skikkelig øker sjansen for suksess. Her er en oversikt over noen viktige promoteringskanaler.

Internett og sosiale medier: Mange bruker sosiale medier for å holde seg oppdatert om hva som skjer i sin by, og det er effektiv å spre invitasjoner gjennom Facebook, Twitter osv. Man kan enkelt opprette et eget arrangement på Facebook med opplysninger om  tid, sted og en beskrivelse av hva som vil skje. Husk bilde. Invitasjonen sendes raskt til lagets kontaknettverk. Be gjerne dine venner om å videresende invitasjonen. Husk også å poste arrangementet på deres egen side.

Har dere egne nettsider er det naturlig å informere her, men send gjerne også invitasjon til hanne@framtiden.no slik at vi kan legge ut invitasjon på lokallagssidene.

Epostliste og nyhetsbrev: Lokallagene har rett til å få dekket to utsendelser i året til alle sine respektive medlemmer. Husk å ta kontakt med infosenteret for å avklare dette i god tid på forhånd. Dersom dere ønsker å sende dette som et elektronisk nyhetsbrev kan vi også hjelpe dere med det. I tillegg er det lurt om lokallaget opparbeider seg en egen epostliste med epost-adresser fra medlemmer som aktivt har bedt om informasjon fra sitt lokallag. Denne kontaktlisten kan laget selv benytte når dere ønsker til invitasjoner o.l.

Husk også å invitere nettverk og organisasjoner med sammenfallende interesser som dere. De har igjen egne nettverk som kan mobiliseres.

Annonse i lokalavisen:
Stiftelsesmøter og større arrangementer av allmenn interesse kan med fordel kunngjøres som en annonse i lokalavisen. Prisene på dette varierer fra avis til avis. Kontakt gjerne infosenteret dersom dere ønsker støtte til avisannonse. 

Pressemelding: Enda bedre er det hvis dere kan få avisene til å omtale arrangementet på forhånd. Se her for tips til hvordan du skriver pressemelding og arbeider med media.

Plakater: Strategisk plassert og med et iøyenfallende design kan plakater være en god kanal for å nå et publikum. Det er relativt rimelig å trykke plakater selv eller hos et profesjonelt trykkeri. Vær litt selektiv med hvor dere henger dem opp i forhold til hvilke målgrupper dere vil nå. Universiteter og høyskoler, kultursenter, Folkets hus, lokalbutikken, biblioteket, cafeer og alle steder hvor mange folk ferdes kan være gode plasser. 

Bilder: Bilder sier i mange tilfeller mer enn ord. Bruk dem aktivt.

Flere lokallag har valgt å opprette egne ansvarspersoner som har det overordnede ansvaret for promotering på vegne av lokallaget. Dette kan bidra til å effektivisere arbeidet, men alle velger naturligvis den måten å arbeide på som passer laget best.

Til sist, ikke glem effekten av Jungeltelegrafen. Dersom alle kjenner minst fem personer som er interessert i temaet vil det utgjøre mange til sammen.
Aktuelle videoer

Aktuelle videoer

Det viktigste rommet

Myteknusing

Ta det helt med ro...

Vegetarskrekk