Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Nå er også WWF-Nina medlem

WWF-sjef Nina Jensen er blant Framtiden i våre henders nyeste medlemmer. – Framtiden i våre hender gjør en svært god og viktig jobb, sier Jensen, som også anbefaler andre å engasjere seg i en miljøorganisasjon.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
WWF-sjef Nina Jensen er blant Framtiden i våre henders nyeste medlemmer. – Framtiden i våre hender gjør en svært god og viktig jobb, sier Jensen, som også anbefaler andre å engasjere seg i en miljøorganisasjon.

Nina Jensen er sjef i WWF Norge og stolt medlem i Framtiden i våre hender (Foto: WWF)Nina Jensen er sjef i WWF Norge og stolt medlem i Framtiden i våre hender (Foto: WWF)

Nina Jensen ble ny sjef i WWF Norge da Rasmus Hansson ga seg etter 12 år i sjefsstolen, og hun har allerede markert seg som en tydelig  og viktig stemme i miljødebatten. Framtiden i våre hender er stolt over å ha Nina Jensen som medlem.

– Jeg er også glad for å være medlem i Framtiden i våre hender. Det er en tradisjonsrik miljøorganisasjon, som sammen med WWF og andre organisasjoner, gjør en viktig jobb for verdens miljø og klima, sier Jensen.

Med over 20.000 medlemmer er Framtiden i våre hender en av landets største miljøorganisasjoner. WWF på sin side er, med sine fem millioner støttespillere, verdens største miljøorganisasjon. Nina Jensen mener det er viktig at så mange som mulig engasjerer seg i miljøsaker.

– Selv om miljøorganisasjonen har oppnådd store resultater for verdens natur og miljø, står vi i årene fremover overfor betydelige utfordringer knyttet til tap av naturmangfold, avskoging, klimaendringer, forurensing og overforbruk. Hva hver og en av oss gjør spiller en stor rolle, og ved å engasjere deg i en miljøorganisasjon som Framtiden i våre hender eller WWF kan du bidra til å gjøre en betydelig forskjell for verdens fremtid, sier Jensen.


arild180250Arild Hermstad.Arild Hermstad, leder i Framtiden i våre hender, synes det er stas å ha Nina Jensen som medlem. Han ser fram til å samarbeide med både WWF og Nina Jensen i tiden som kommer.

– Framtiden i våre hender og WWF har mye til felles, og vi jobber for den samme saken. Vi er begge opptatt av å ta vare på og forvalte de ressursene vi har på en god måte, slik at både mennesker og dyr kan leve sammen i dag og i framtiden, sier Hermstad.

Vil du være medlem i Framtiden i våre hender og støtte vårt arbeid for en grønnere og mer rettferdig verden? Da kan du melde deg inn her. For kun 245 kroner får du medlemskap ut året og fem årlige utgaver av vårt magasin Folkevett.

Vil du også bli medlem i WWF og støtte deres arbeid for å ta vare på naturen vår, truede arter og skape en fremtid der mennesker lever i harmoni med naturen? Da kan du melde deg inn her.

Har du et hjerte for en grønn framtid?
Vi arbeider for miljøvennlig og etisk forbruk. Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Bli medlem!