Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Vant pris for grønt gavekort

Framtiden i våre henders grønne gavekort har blitt kåret til årets beste alternative julegave. – Det skiller seg klart ut fra de andre nominerte kandidatene, sier juryen.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Framtiden i våre henders grønne gavekort har blitt kåret til årets beste alternative julegave. – Det skiller seg klart ut fra de andre nominerte kandidatene, sier juryen.


gavekort-massajseHva med å gi bort massasje til jul?Det er Stiftelsen Soria Moria som har gått gjennom en rekke alternative og veldedige julegaver. Fjorårets vinner, geita Hjalmar fra Kirkens Nødhjelp, var nominert også i år, men måtte til slutt gi tapt for Framtiden i våre henders gavekort.

Framtiden i våre hender oppfordrer til å gi bort tjenester og opplevelser i stedet for harde og myke pakker. På gavekort.framtiden.no er det mulig å designe ditt eget grønne gavekort og fylle det med en tjeneste eller opplevelse.

– Kampanjen skiller seg klart ut fra de andre nominerte kandidatene med sin brukervennlighet, rene design og topp samsvar mellom organisasjonens verdier og profil, sier juryleder Nina Solberg.

Øivind Løtveit, som er ansvarlig for Framtiden i våre henders julekampanje, er glad for prisen.

– Vi ser at det blir stadig mer populært å gi bort tjenester og opplevelser til jul. Det er nok et tegn på at folk har det de trenger. Vi vil gjøre det enklere for folk å gi bort tjenester og gaver, og derfor har vi laget denne gavekortgeneratoren, sier Løtveit.

I en undersøkelse Infact har gjort for Framtiden i våre hender, sier et flertall av de spurte at de heller ønsker seg tjenetser og opplevelser enn harde og myke pakker til jul.

I Stiftelsen Soria Moria sin kåring, kom Plan Norge på en god andreplass med sitt utvalg av fysiske gaver du kan gi bort, og symbolske gaver som hjelper barn.

Årets jury var satt sammen av representanter fra Operasjon Dagsverk Oslo, Den uavhengige sosialtjenesten, Foreningen Fattignorge, Veteranforbundet SIOPS og Stiftelsen Ideell Arena/Frivillighetens hus.

Tidligere vinnere:

2010: Kirkens Nødhjelp.

2009: Leger uten Grenser.

2008: Norsk Folkehjelp.

Vil du designe ditt eget gavekort, printe det ut og legge under juletreet? Da kan du gjøre det her.

Har du et hjerte for en grønn framtid?
Vi arbeider for miljøvennlig og etisk forbruk. Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Bli medlem!