Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Musikk for framtiden

Besteforeldreaksjonen har fått med seg visesangeren Birgitte Grimstad i studio for å lage dobbeltskiven «Vi må bli gode mot menneskenes jord».
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Besteforeldreaksjonen har fått med seg visesangeren Birgitte Grimstad i studio for å lage dobbeltskiven «Vi må bli gode mot menneskenes jord».
besteforeldrenesklimaaksjoncdcover2011Her er CD-coveret til Birgitte Grimstad og Besteforeldrenes klimaaksjon.

Tittelen avspeiler en dyp bekymring for hvilke livsvilkår de kommende generasjoner vil få på kloden vår. Birgitte Grimstad, en av skandinavias fremste visesangere siden 60-tallet, synger politisk lyrikk og gamle barnesanger med besteforeldre og barnebarn som kor i bakgrunnen. I det hun kaller «bestekoret» har hun blant annet tre av sine egne barnebarn. Albumet består av to CD-er; en til de store, og en til de små. På spillelisten finner du blant annet klassiskerne «Gubben og Gamla» og Nordahl Greigs «Til ungdommen».

Et mål for Besteforeldreaksjonen er å bidra til at valget i 2013 resulterer i et storting og en regjering som fører en aktiv og troverdig politikk for å sikre våre barnebarn og deres etterkommere en trygg og levelig framtid på jorda. Aksjonen har hovedfokus på etiske aspekter ved klimakrisen og rettferdighet mellom generasjonene.

Musiker og visesanger Birgitte Grimstad har ved flere anledninger opptrådd på besteforeldrenes klimaaksjon sine arrangementer tidligere. I fjor sommer var hun blant annet å se på folkefest mot oljeboring i Lofoten.

– Jeg er veldig opptatt av klima og synes det blir gjort altfor lite på klimafronten. Da besteforeldrenes klimaaksjon spurte om jeg ville bli med på dette prosjektet tenkte jeg at det var en fin måte å bidra på, sier Birgitte Grimstad.

Albumet kan kjøpes fra og med uke 49 på Platekompaniet , musikkoperatorene og CDON Overskuddet av salget vil gå til besteforeldrenes klimaaksjon.

Har du et hjerte for en grønn framtid?
Vi arbeider for miljøvennlig og etisk forbruk. Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Bli medlem!