Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Samlet 150 underskrifter på én dag

Framtiden i våre hender og Amnestys lokallag på Haugalandet ble lagt godt merke til i Haugesund sentrum da de samlet underskrifter til kampanjen «Makt forplikter».
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Framtiden i våre hender og Amnestys lokallag på Haugalandet ble lagt godt merke til i Haugesund sentrum da de samlet underskrifter til kampanjen «Makt forplikter».

framtiden-haugesundFramtiden i våre hender og Amnesty samlet inn underskrifter i Haugesund sentrum. (Foto: Framtiden i våre hender Haugalandet)
Framtiden i våre hender og Amnesty har for tiden en kampanje som heter «Makt forplikter», hvor vi krever at næringslivet må ta mer samfunnsansvar. Lokallag over hele landet er for tiden ute og samler underskrifter på gaten og informerer om hva kampanjen går ut på.

I helgen samlet Framtiden i våre hender og Amnestys lokallag på Haugalandet inn 150 underskrifter i løpet av to timer.

– Det var en veldig bra aksjon, og godt oppmøte fra både Framtiden i våre hender og Amnesty. Til sammen fikk vi inn 150 underskrifter i løpet av de to timene, og det er noe av det mest positive vi har opplevd, sier Kim Skogland Pedersen i Framtiden i våre hender Haugalandet.

Til nå har det kommet inn rundt 14.000 underskrifter på kampanjen, og du kan gi din elektroniske signatur ved å trykke her.

Underskriftene vil bli brukt til å sette makt bak kravet hvor vi ber nærings- og handelsminister Trond Giske innføre bindende retningslinjer for næringslivet. I dag er norske næringslivsaktører involvert i brudd på menneskerettigheter og elementære etiske normer, spesielt i land i sør hvor lovverket ikke er like sterkt og regulert som i Norge. Vi synes ikke det er greit at det er fritt fram for dem å bryte menneskerettigheter.

Ønsker du å gjøre noe i lokalområdet ditt, finner du en oversikt over hva som skjer her. Du kan også kontakte vår lokallagskoordinator Hanne på hanne@framtiden.no.
nettsak.kakeunderskriftFramtiden i våre hender krever at næringslivet må ta samfunnsansvar. I Haugesund ble det servert kake og samlet underskrifter. (Foto: Framtiden i våre hender Haugalandet)

Har du et hjerte for en grønn framtid?
Vi arbeider for miljøvennlig og etisk forbruk. Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Bli medlem!