Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Aksjonerte sammen for samfunnsansvar

Aksjonister fra Framtiden i våre hender og Amnesty aksjonerte sammen utenfor Stortinget. Framover vil det bli aksjoner over hele landet. Vil du være med?
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Aksjonister fra Framtiden i våre hender og Amnesty aksjonerte sammen utenfor Stortinget. Framover vil det bli aksjoner over hele landet. Vil du være med?

Aksjon-FIVH_AIAksjonister fra Framtiden i våre hender og AMnesty utenfor Stortinget i Oslo. (Foto: Kristin Rødland Buick)
Kampanjen «Makt forplikter» setter søkelys på norsk næringsliv og samfunnsansvar. Kampanjen har vi fordi ikke alle bedrifter er like flinke til å overholde menneskerettighetene, spesielt når de opererer i land hvor lovverket er dårlig regulert.

Derfor krever vi at norske bedrifter skal ta samfunnsansvar og at nærings- og handelsminister Trond Giske skal innflre bindende retningslinjer.

Vi håper du har lyst å være med og jobbe for at grov utnyttelse av arbeidskraft til miljøødeleggelser og brudd på menneskerettigheter ikke skal kunne aksepteres.

Hvis du vil delta på en aksjon eller aktivitet i ditt nærområde, kan du se denne oversikten over hva som skjer i ditt område. Du kan også kontakte vår lokallagskoordinator Hanne Gustavsen på hanne@framtiden.no eller 93 69 06 81 for mer informasjon.

Kan du ikke delta i aksjon, håper vi du signerer vår underskriftskampanje her.
Bli med på tidenes klimadugnad!

Bli med på tidenes klimadugnad!

Vis hva du gjør for klimaet og krev en tøffere klimapolitikk.

Bli med!

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Vi finnes bare på grunn av den økonomiske støtten fra de over 40 000 medlemmene våre. Desto flere som støtter arbeidet vårt, jo større påvirkningskraft har vi også i møte med myndigheter, politikere og næringsliv. Bli medlem i dag!

- Annonse -