Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Slik kan du påvirke politikerne

Synes du også at det er på tide at norske myndigheter innfører bindende retningslinjer for bedriftenes samfunnsansvar? Vil du hjelpe oss å påvirke politikerne på Stortinget?
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Synes du også at det er på tide at norske myndigheter innfører bindende retningslinjer for bedriftenes samfunnsansvar? Vil du hjelpe oss å påvirke politikerne på Stortinget?

arildogjohnpwebJohn Peder Egenæs i Anesty og Arild Hermstad i Framtiden i våre hender foran Stortinget. (Foto: Kristin Rødland Buick)

Vi ønsker at flest mulig av Stortingets politikere skal få vite om vår aksjon og våre krav, og setter stor pris på om du vil hjelpe oss med å snakke med stortingsrepresentanter fra ditt fylke! Her er noen tips for hvordan du kan gå fram:

  • Skaff deg politisk kunnskap: Finn ut hvem som sitter på Stortinget fra ditt fylke. Det er også lurt å se om representanten du skal kontakte eller partiet han/hun representerer har sagt noe om saken eller området tidligere. En oversikt over stortingsrepresentantene finner du her.

  • Ta kontakt med politikeren, forklar saken kort og spør om det er mulig å få et møte.

  • Vis engasjement! Dette er jo en sak du brenner for, og det må synes. Engasjement smitter.


  • Husk at du representerer mange. Amnesty og Framtiden i våre hender samarbeider om denne saken. Det gir styrke til din sak!

  • Ønsker du å bruke lokale medier til å styrke din sak kan vi hjelpe deg med hvordan å gå fram. Kontakt kommunikasjonsrådgiver Håkon Fossmark på 905 52 579 eller hakon@framtiden.no

Har du et hjerte for en grønn framtid?
Vi arbeider for miljøvennlig og etisk forbruk. Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Bli medlem!