Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Slik kan du påvirke politikerne

Synes du også at det er på tide at norske myndigheter innfører bindende retningslinjer for bedriftenes samfunnsansvar? Vil du hjelpe oss å påvirke politikerne på Stortinget?
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Synes du også at det er på tide at norske myndigheter innfører bindende retningslinjer for bedriftenes samfunnsansvar? Vil du hjelpe oss å påvirke politikerne på Stortinget?

arildogjohnpwebJohn Peder Egenæs i Anesty og Arild Hermstad i Framtiden i våre hender foran Stortinget. (Foto: Kristin Rødland Buick)

Vi ønsker at flest mulig av Stortingets politikere skal få vite om vår aksjon og våre krav, og setter stor pris på om du vil hjelpe oss med å snakke med stortingsrepresentanter fra ditt fylke! Her er noen tips for hvordan du kan gå fram:

  • Skaff deg politisk kunnskap: Finn ut hvem som sitter på Stortinget fra ditt fylke. Det er også lurt å se om representanten du skal kontakte eller partiet han/hun representerer har sagt noe om saken eller området tidligere. En oversikt over stortingsrepresentantene finner du her.

  • Ta kontakt med politikeren, forklar saken kort og spør om det er mulig å få et møte.

  • Vis engasjement! Dette er jo en sak du brenner for, og det må synes. Engasjement smitter.


  • Husk at du representerer mange. Amnesty og Framtiden i våre hender samarbeider om denne saken. Det gir styrke til din sak!

  • Ønsker du å bruke lokale medier til å styrke din sak kan vi hjelpe deg med hvordan å gå fram. Kontakt kommunikasjonsrådgiver Håkon Fossmark på 905 52 579 eller hakon@framtiden.no

Bli med på tidenes klimadugnad!

Bli med på tidenes klimadugnad!

Vis hva du gjør for klimaet og krev en tøffere klimapolitikk.

Bli med!

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Vi finnes bare på grunn av den økonomiske støtten fra de over 40 000 medlemmene våre. Desto flere som støtter arbeidet vårt, jo større påvirkningskraft har vi også i møte med myndigheter, politikere og næringsliv. Bli medlem i dag!

- Annonse -