Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Økernveien 94, 0579 Oslo

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Makt forplikter!

I høst skal Framtiden i våre hender og Amnesty ha en stor kampanje hvor vi krever at norske bedrifter tar samfunnsansvar og ikke bryter menneskerettigheter. Vil du være med?
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
I høst skal Framtiden i våre hender og Amnesty ha en stor kampanje hvor vi krever at norske bedrifter tar samfunnsansvar og ikke bryter menneskerettigheter. Vil du være med?


mf_oppslag
 I dag driver norske selskap business over hele verden. Ikke alle er like flinke til å følge lover og regler. Framtiden i våre hender har i flere år dokumentert alt fra grov utnyttelse av arbeidskraft til miljøødeleggelser og brudd på menneskerettigheter.

Slik kan det ikke fortsette.

Nå vil Framtiden i våre hender og Amnesty gjøre noe med dette. For at vi skal klare det, må vi ha deg med på laget! Sammen skal vi kreve at norsk næringsliv tar samfunnsansvar på alvor. Vi kan ikke godta at økonomiske hensyn og profitt prioriteres høyere enn det å ta samfunnsansvar.

For at vi skal bli hørt er det viktig at, du, jeg og alle våre venner engasjerer oss. Selv skal jeg stå på stand, delta i debatter, være i media, snakke med politikere og bedriftsledere og sørge for at vårt budskap blir hørt. Jeg håper at du har lyst til å være med. Du kan stå på stand, delta i underskriftskampanje, skrive brev til stortingspolitikere og informere venner og kjente om kampanjen og kravene vi stiller. Du finner mer informasjon i vår aksjonsveileder som du kan laste ned her.

Startskuddet går 26. oktober, og jeg håper du vil være med på en aksjonen som skal sørge for en mer rettferdig verden.

PS: Ønsker du mer informasjon om hvordan du kan engasjere deg der du bor, kan du se vår temaside om høstens kampanje. Her finner du alt du trenger av informasjon. Du kan også kontakte vår lokallagskoordinator Hanne på hanne@framtiden.no.