Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Støtt arbeidet vårt for en grønn framtid
Framtiden i våre hender jobber for etisk og miljøvennlig forbruk.
Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Vi bidrar til endring ved å spre kunnskap og finne løsninger.

Landssamling 2011

Den 29. og 30. oktober 2011 blir det landssamling i Framtiden i våre hender. Formålet med landssamlingen er skolering for de frivillige og å forsterke samhandlingen mellom lokallagene og sentralleddet for å oppnå større virkning av våre kampanjer. Landssamlingen er dessuten en gylden anledning til å treffe andre likesinnede og hyggelige folk, og til å la seg inspirere.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Den 29. og 30. oktober 2011 blir det landssamling i Framtiden i våre hender. Formålet med landssamlingen er skolering for de frivillige og å forsterke samhandlingen mellom lokallagene og sentralleddet for å oppnå større virkning av våre kampanjer. Landssamlingen er dessuten en gylden anledning til å treffe andre likesinnede og hyggelige folk, og til å la seg inspirere.

Landssamling_2007490x368Anne Skranefjell, Hilde Kristin Egeland og Carin Leffler på landssamlingen 2007. Foto: Framtiden i våre hender

Tid, sted og program
Landssamlingen avholdes på Oslo Vandrerhjem Haraldsheim, lørdag 29. til 30. oktober 2011. 

Oppmøte lørdag 29. oktober kl. 09.00 for registrering og kaffe. Landssamlingen avsluttes søndag 30. oktober kl. 15.00. For de som vil og som har kommet til Oslo allerede fredag kveld møtes vi i Oslo sentrum kl. 20.00 for sosialt samvær og eventuelt litt mat og drikke. (sted annonseres etterhvert)

pdf  2011 Program for landssamlingen
Her kan du laste ned programmet. Vær oppmerksom på at det vil kunne bli endringer. 

Påmelding til tonje@framtiden.no innen 30. september 2011. 

Hvem kan delta og hva koster det?
Landssamlingen er åpen for alle medlemmer og interesserte. Vi trenger imidlertid påmelding innen 30.september for å kunne garantere plass og overnatting. 

Er du medlem av et lokallag?
Ta kontakt med ditt lokallag. Alle lokallag har noen reserverte plasser hvor alle utgifter til reise, opphold og deltagelse dekkes av hovedkontoret. Det er styret i lokallaget eller et medlemsmøte i lokallaget som avgjør hvem som deltar med økonomisk dekning. Lokallag med 400 eller færre medlemmer får dekket deltagelse for to personer. Lokallag med flere medlemmer får dekket deltagelse for tre personer. Lokallagene kan også bestemme å selv dekke utgiftene til flere deltagere.

Finnes det ikke et lokallag der du bor?
Kanskje du tenker på å starte et eget lokallag? Landssamlingen kan være en fin mulighet til å komme i gang med oppstartsarbeidet. Ta kontakt med oss på e-post tonje@framtiden.no eller på tlf 22 03 31 71 så ser vi om vi kan dekke utgiftene dine til deltagelse og reise. 

Andre medlemmer eller interesserte som ønsker å delta er også hjertelig velkomne. De sender påmelding direkte til tonje@framtiden.no og betaler deltageravgiften selv.

Deltageravgift:
Hele seminaret med overnatting fra lørdag til søndag, inkl. alle måltider: 1100
Hele seminaret med overnatting fra fredag til søndag, inkl. alle måltider lørdag og søndag: 1400
Deltagelse lørdag og søndag uten overnatting, alle måltider inkludert: 750

Hvordan melder jeg meg på?
Ta kontakt med ditt lokallag og si ifra at du ønsker å delta. Dersom lokallaget har ledige deltagerplasser som dekkes økonomisk kan det hende at du kan fylle en av disse. 
Hvis ikke sender du en påmelding til tonje@framtiden.no. 

Husk påmelding innen 30. september!
Aktuelle videoer

Aktuelle videoer

Det viktigste rommet

Myteknusing

Ta det helt med ro...

Vegetarskrekk