Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Seminar om Norges rolle i klimakampen

James Hansen, en av verdens ledende klimaforskere, innleder om den alvorlige globale klimasituasjonen. Han utfordrer paneldeltakere, politikere og publikum til debatt om Norges rolle.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
James Hansen, en av verdens ledende klimaforskere, innleder om den alvorlige globale klimasituasjonen. Han utfordrer paneldeltakere, politikere og publikum til debatt om Norges rolle.


Seminar_Hansen-NansenSeminar blir holdt på Nobels Fredssenter lørdag 4. juni kl 1500-1730.

Du kan melde deg på her.

Norge har hatt en aktiv og positiv rolle i de internasjonale klimaforhandlingene. Men faren er stor for at Norge mister sin troverdighet på grunn av minimale tiltak for å senke klimagassutslippene hjemme. Hva må til for at Norge skal bli et foregangsland?

I panelet: Truls Gulowsen - Greenpeace, Rasmus Hansson - WWF, Beate Sjåfjell - Concerned Scientists, Ola Skaalvik Elvevold - Natur og Ungdom, Trygve Østmo - Norsk Industri og Dag Westhrin - Norsk Tjenestemannslag. Ordstyrere for dagen er Bente Bakke fra Klimanettverket og Mette Newth fra Besteforeldreaksjonen. Seminaret vil bli holdt på engelsk.

Seminaret er gratis.

Nobels Fredssenters utstilling “Transit”  er den fysiske rammen rundt seminaret. Utstillingen knytter Fridtjof Nansens humanitære innsats for flyktninger sammen med dagens flyktningsituasjon, der vi ser stadig flere klimaflyktninger.

Arrangører: Greenpeace, WWF, Norsk Klimanettverk, Besteforeldreaksjonen, Framtiden i våre hender, Naturvernforbundet, Natur og Ungdom, Changemaker og Concerned Scientists Norway.

Seminaret inngår også i programmet for Oslo Miljøfestival, hvor Framtiden i våre hender også arrangerer en klimarettssak.

Har du et hjerte for en grønn framtid?
Vi arbeider for miljøvennlig og etisk forbruk. Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Bli medlem!