Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Økernveien 94, 0579 Oslo

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Støtt arbeidet vårt for en grønn framtid
Framtiden i våre hender jobber for etisk og miljøvennlig forbruk.
Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Vi bidrar til endring ved å spre kunnskap og finne løsninger.

Hva skjer i framtiden?

Hva tenker jeg om framtiden? Hvor kommer jeg å bo?

Jeg kommer å fortsette som tekstilarbeider, men de lave lønningene er et stort problem. Hvis jeg hadde tjent rundt 10 000 rupi hadde jeg kunnet leve med barna mine i Delhi. Vi hadde ikke hatt mye å rutte med, men i det minste hatt en viss levestandard. Jeg ønsker at barna kunne få seg en god utdannelse slik at de kan få gode jobber og leve gode liv. Jeg kunne ønske at jeg hadde et eget, lite hus men vet at det umulig gitt vår situasjon. Jeg ønsker at vi i hvert fall kunne flytte til et bedre og mer hygienisk sted enn Kapas Hera.

Kapas_Hera_med_hund_490En gate i Anju sitt nabolag, Kapas Hera. Foto: Florian Lang

Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Hva tenker jeg om framtiden? Hvor kommer jeg å bo?

Jeg kommer å fortsette som tekstilarbeider, men de lave lønningene er et stort problem. Hvis jeg hadde tjent rundt 10 000 rupi hadde jeg kunnet leve med barna mine i Delhi. Vi hadde ikke hatt mye å rutte med, men i det minste hatt en viss levestandard. Jeg ønsker at barna kunne få seg en god utdannelse slik at de kan få gode jobber og leve gode liv. Jeg kunne ønske at jeg hadde et eget, lite hus men vet at det umulig gitt vår situasjon. Jeg ønsker at vi i hvert fall kunne flytte til et bedre og mer hygienisk sted enn Kapas Hera.

Kapas_Hera_med_hund_490En gate i Anju sitt nabolag, Kapas Hera. Foto: Florian Lang