Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Økernveien 94, 0579 Oslo

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Støtt arbeidet vårt for en grønn framtid
Framtiden i våre hender jobber for etisk og miljøvennlig forbruk.
Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Vi bidrar til endring ved å spre kunnskap og finne løsninger.

Min datters drøm

Min eldste datter går nå i ellevte klasse, i en skole der hun ikke trenger å møte opp i klasserommet hver dag, men hvor hun kan gå og ta eksamen. Hun er 15 år. Nå har hun begynt å arbeide på et supermarked.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Min eldste datter går nå i ellevte klasse, i en skole der hun ikke trenger å møte opp i klasserommet hver dag, men hvor hun kan gå og ta eksamen. Hun er 15 år. Nå har hun begynt å arbeide på et supermarked.


Tekstilarbeiderjenter_Bangladesh_490To tekstilarbeidere i Bangladesh, 14 og 16 år gamle. Foto: Taslima Akter.

Jeg vil aldri la henne jobbe i tekstilindustrien. Jeg har vært utsatt for nok trakassering i jobber der og vil ikke at barnet mitt skal bli offer for det også. Nå sier hun at hun har en drøm. Hun vil ta et datakurs. Jeg må tenke på det. Datakurs er så dyre, og jeg aner ikke hvordan jeg skal klare å spare sammen penger til det. Min mann liker ikke jentene, så han bryr seg ikke om de går på skole eller ikke.