Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Ski-VM anbefaler klimabilletter

Endelig er ski-VM i gang, og målet er å bli det mest miljøvennlige skimesterskapet gjennom tidende. Framtiden i våre hender setter derfor pris på at arrangøren oppfordrer reisende til å kjøpe klimabillett fra www.mittklima.no.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Endelig er ski-VM i gang, og målet er å bli det mest miljøvennlige skimesterskapet gjennom tidende. Framtiden i våre hender setter derfor pris på at arrangøren oppfordrer reisende til å kjøpe klimabillett fra www.mittklima.no.

vm-billettOver 300 ordførere fra hele Norge var til stede under åpningsseremonien. Framtiden i våre hender håper og regner med at alle fulgte oppfordringen fra ski-VM og kjøpte klimabillett for reisen til Oslo. (Foto: www.oslo2011.no)

Oslo blir snudd på hodet under ski-VM. Av osloborgere, nordmenn og de mange tilreisende fra utlandet. I tillegg til at arrangementet blir en stor folkefest, og arrangøren av ski-VM har som ambisjon å være det mest miljøvennlige skimesterskapet noensinne. Det er Framtiden i våre hender glade for.

skivmSki-VM er i gang. Rory Morrish fra Irland valgte å gå på treski i kvalifiseringen til 15 kilometeren! Han klarte ikke kvalifisere seg.
(Foto: www.oslo2011.no)
– Skiidrettens framtid er avhengig av et rent miljø og et stabilt klima. Skiidretten pålegger seg selv et ansvar for å redusere negative konsekvenser av egen virksomhet og aktiviteter. Vi oppfordrer samarbeidspartnere, publikum og utøvere til å bidra til at Ski-VM i 2011 blir et klima og miljøvennlig arrangement, står det blant annet på deres nettsider.

Arrangøren oppfordrer tilreisende å kompensere for utslipp forbundet med reisen gjennom www.mittklima.no. Mitt klima drives av Framtiden i våre hender, og ved å kjøpe en Mitt klima-billett støtter du prosjekter i utviklingsland som gjør det mulig å kompensere for din andel av reisens utslipp. Prosjektene bidrar til utvikling samtidig som det reduserer utslipp av klimagasser. Dette oppnås ved å erstatte fossilt brensel med ren fornybar energi og ved å innføre teknologier som bruker energien mer effektivt. Hver klimakvote tilsvarer utslipp av ett tonn CO2. Du kan lese anbefalingen fra ski-VM her.

I tillegg til klimabilletter, satser Ski-VM 2011 også på et godt kollektivtilbud, mindre bruk av engangsservise, lastebiler på biodrivstoff og servering av norsk og økologisk mat.
Bli med på tidenes klimadugnad!

Bli med på tidenes klimadugnad!

Vis hva du gjør for klimaet og krev en tøffere klimapolitikk.

Bli med!

Har du et hjerte for en grønn framtid?
Vi arbeider for miljøvennlig og etisk forbruk. Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Bli medlem!