Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Våre lokallag i markering mot oljeboring

Framtiden i våre henders lokallag deltok på landsomfattende markering og vardebrenning mot oljeboring i nord lørdag 19. februar. Det fant sted over førti arrangementer fra Lindesnes i sør til Kirkenes i nord.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Framtiden i våre henders lokallag deltok på landsomfattende markering og vardebrenning mot oljeboring i nord lørdag 19. februar. Det fant sted over førti arrangementer fra Lindesnes i sør til Kirkenes i nord.


I Bergen deltok mange fra lokallaget i markering og vardebrenning på Ulriken. Dagsrevyen var tilstede og laget reportasje: www.nrk.no/nett-tv. Se også reportasje i Bergens Tidende

Bergen490MotOljeboringFebr2011Lokallaget i Bergen deltok i markering på Ulriken. Fv: Tiril Klunderud, Hannah B. Markus, Magnus N. Hauken, Teresie Hommersand, Perolina Klanderud, Borgar E. Bohlin, Hanna Husabø og Ragnhild Våge.


I Oslo deltok en rekke organisasjoner, og leder i Natur og Ungdom, Ola Skaalvik Elvevold holdt appell i tillegg til innslag fra artister som Moddi og Lisa Dillan. Framtiden i våre hender Blindern er med i sammenslutningen "Studenter mot oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja", og lokallaget stilte sterkt i demonstrasjonen.

Blindern490MotOljeboringFebr2011Marie Rædergård, til venstre og Hedda Rosenberg, begge fra Framtiden i våre hender Blindern deltok på markering foran Stortinget i Oslo. (Foto: Gjermund Granlund)– Det er viktig å vise at vi er mange som er sammen om dette, og at vi mener alvor. Å komme sammen på denne måten gjør også at alle vi som er opptatt av denne saken, kjenner at vi ikke står alene, men er mange og sterke, sier Gjermund Granlund i Framtiden i våre hender Blindern.

– Nå gjelder det bare at vi blir enda flere i fakkeltoget 9. mars. Det kan bli veldig viktig i forhold til den avgjørelsen politikerne våre skal ta i løpet av de neste ukene, sier Marie Rædergård fra Blindern-laget.

Skal vi innse at oljealderen er på hell og at fremtiden ligger i å satse på fornybare næringer og miljøteknologi, eller skal vi fortsette å øke klimagassutslippene og true naturverdier?
Framtiden i våre hender har tidligere beregnet at en åpning for utvinning av olje og gass i Lofoten og Vesterålen gir utslipp på 500 millioner tonn CO2.

Les mer om Folkeaksjonen Oljefritt Lofoten og Vesterålen.


LokallagMINI100Se våre lokallagssiderBli med på tidenes klimadugnad!

Bli med på tidenes klimadugnad!

Vis hva du gjør for klimaet og krev en tøffere klimapolitikk.

Bli med!

Har du et hjerte for en grønn framtid?
Vi arbeider for miljøvennlig og etisk forbruk. Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Bli medlem!