Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Klimaoppmøte 2010 - grasrotas toppmøte

Hvordan bygges veien til fornybarsamfunnet? Hvordan skal Norge gjøre sitt for at verden holder seg under to graders oppvarming? Samtidig med klimatoppmøtet i Mexico arrangerer en rekke organisasjoner grasrotas toppmøte i Oslo 7. desember. Velkommen!
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Hvordan bygges veien til fornybarsamfunnet? Hvordan skal Norge gjøre sitt for at verden holder seg under to graders oppvarming? Samtidig med klimatoppmøtet i Mexico arrangerer en rekke organisasjoner grasrotas toppmøte i Oslo 7. desember. Velkommen!

Invitasjon til KLIMAOPPMØTE 2010 – grasrotas toppmøte

Når: 7. desember fra kl 10.00 - 21.00 (kom når du kan)
Hvor: Folkets hus, Oslo
Arrangementet er gratis

Klimaendringene er allerede en del av virkeligheten for utsatte mennesker og arter over hele verden. Men det internasjonale klimadiplomatiet synes å stå på stedet hvil.  KlimaOppmøte er den norske klimabevegelsens svar på klimatoppmøtet i Cancùn. En markering for de kreftene som har evnen til å påvirke politikken, næringslivet, og sivilsamfunnet: Du og jeg.

Hvordan bygges veien til fornybarsamfunnet? Hvordan skal Norge gjøre sitt for at verden holder seg under to graders oppvarming?

Debatter, foredrag og klima stand-up
På Folkets hus 7. desember inviterer vi til en dag med kunnskap, inspirasjon, og et konstruktivt, kritisk søkelys på Norges tilnærming til klimakrisen. Programmet starter klokken 10 og har noe for enhver smak: foredrag, debatter, direkteoverføring fra Mexico, stunts, aksjoner og konkurranser. Under ettermiddagsprogrammet klokken 17.45 skal lederen i Framtiden i våre hender, Arild Hermstad, i debatt om klimarettferdighet. Til slutt arrangeres ”Green drinks” med klimakomikere. 

Møt opp på deler av eller hele programmet – sammen skal vi gjøre KlimaOppmøte til en merkedag i den norske klimakampen!

Blant foredragsholderne er: Arild Hermstad (leder i Framtiden i våre hender), James Hansen (amerikansk klimaforsker), Åsne Seierstad (forfatter og journalist), Rasmus Hansson (generalsekretær i WWF), Roar Flåthen (leder i LO), Cecilie Mauritzen (oseanograf og klimaforsker), Alexandra Bech Gjørv (advokat og tidligere fornybardirektør i Statoil), forfatterne Jostein Gaarder, Mette Newth, Frode Fanebust og Aleksander Melli (forfatter), Andreas Ytterstad (medieforsker), Ellen Stensrud (førstesekretær i LO) og Pål Prestrud (Cicero).

Vil du vite mer? Her finner du programmet.
Her er arrangementet på facebook.

OBS: Vi tjuvstarter med utearrangement allerede den 6. desember, kl 10:30-11:30. Klimatilpasning – Stortingets medansvar. Penga på bordet! Overlevering av underskrifter og appeller. Sted: Eidsvolls plass (Stortinget)

klimaoppmote10_liten

Har du et hjerte for en grønn framtid?
Vi arbeider for miljøvennlig og etisk forbruk. Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Bli medlem!