Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Velkommen til etikk-konferanse i Sauda

For fjerde året på rad - den 29. september til 1.oktober - arrangeres den nasjonale konferansen om Fairtrade og etisk handel i naturskjønne Sauda.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
For fjerde året på rad - den 29. september til 1.oktober - arrangeres den nasjonale konferansen om Fairtrade og etisk handel i naturskjønne Sauda.


Konferansen vil ha spesielt fokus på kakao- og sjokoladeindustrien. Innledere og debattdeltakere fra Fairtrade Max Havelaar Norge, Anthon Berg og Løfbergs Lila vil snakke om ulike merkeordninger og andre etiske initiativ som tilbys forbrukerne i dag.

Etikk i offentlige anskaffelser er konferansens andre hovedtema. Hvordan arbeider norske myndigheter, kommuner og statlige foretak for at offentlige innkjøp ikke støtter opp under brudd på arbeiderrettigheter? Representanter fra Bærum kommune, Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi) og Helse Sør-Øst vil fortelle om sine erfarenheter og planer.

Prisutdeling
Fairtrade Max Havelaar Norge markerer vinner av prisen ”Fairtrade fighter” for femte gang. KLP deler ut prisen ”Ikke for enhver pris” til en person eller en organisasjon i offentlig sektor som på særskilt måte har arbeidet for å fremme etiske aspekter i innkjøp.

Programmet for konferansen.

Meld deg på her!

Les mer på konferansens hjemmeside.

Har du et hjerte for en grønn framtid?
Vi arbeider for miljøvennlig og etisk forbruk. Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Bli medlem!