Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Bli med til Lofoten

Årets vakreste og viktigste tur! Velkommen til folkefest mot oljeboring 7. august i Kabelvåg. Festen arrangeres av organisasjonene i initiativet "Sammen for en oljefri framtid i Lofoten, Vesterålen og Senja", deriblant Framtiden i våre hender.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Årets vakreste og viktigste tur! Velkommen til folkefest mot oljeboring 7. august i Kabelvåg. Festen arrangeres av organisasjonene i initiativet "Sammen for en oljefri framtid i Lofoten, Vesterålen og Senja", deriblant Framtiden i våre hender.

Mellom lundefugl og skarv, ved mektige fjell og et av verdens største korallrev, ligger fødestua til den siste store torskebestanden i verden. I dette fantastiske naturområdet vil Norges største forurenser, oljeindustrien, bore etter olje og gass. I ei tid da verden desperat leter etter nye og fornybare energiløsninger og da oljevirksomhetens klimagassutslipp aldri har vært høyere, vil oljeselskapene forurense enda mer og pumpe opp enda mer fossil energi. Det er på tide å si stopp. Fremtiden er fornybar.

Lofoten_fiskebaat_Lillian_Jonassen_220_pix_bred
Folkeaksjonen for et oljefritt Lofoten og Vesterålen inviterer alle til folkefest i Lofoten den 7. august. Foto: Lillian Jonassen
Folkefest mot oljeboring arrangeres av Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja i samarbeid med Framtiden i våre hender og en rekke andre organisasjoner.

7. august samles vi til stormarkering i Kabelvåg mot oljelobbyens planer. Med musikk, debatter og kultur vil vi vise at fremtiden i nord er fornybar – og DU er invitert!

Praktisk informasjon:
Det går busser fra Oslo til Kabelvåg fredag 6. august, med retur søndag 8. august. Vi har booket en skole til overnatting. Mat sørger du for selv.

For buss og overnatting koster det 950,-.
For påmelding klikk deg inn på: http://oljefrittlofoten.no/bli-med-til-lofoten
Betaling til kontonummer 1254 05 62626
Påmeldingen er bindende, og frist for innbetaling er 1. juli!

Legg årets sommerferie til Lofoten. Du trengs der!

Spørsmål kan rettes til Malin Jacob: Tlf 90131416 eller mail: folkefest@gmail.comHar du et hjerte for en grønn framtid?
Vi arbeider for miljøvennlig og etisk forbruk. Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Bli medlem!