Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 67

Sportsgiganter uten etisk fremskritt

Dekningen av vinter-OL i Vancouver vil domineres av prestasjoner og utøvere. Det vil bli taust om de mange mennesker som muliggjør lekene.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Dekningen av vinter-OL i Vancouver vil domineres av prestasjoner og utøvere. Det vil bli taust om de mange mennesker som muliggjør lekene.

Vi tenker på dem som syr klær og sko til utøvere og støtteapparater, mennesker som ofte arbeider og lever under svært uverdige forhold.

NIKE, Asics, adidas og andre selskaper har gjort lite for å sikre tekstil- og skoarbeidernes rettigheter. Noen av de mest kjente selskapene har svart på tolv spørsmål om hva de gjør for å skape et sikrere og mer forutsigbart liv for sine arbeidere. Svarene avslører at helt grunnleggende forhold slik som det å tjene en lønn man kan leve av, og retten til faglig organisering, fortsatt blir sterkt nedprioritert av fabrikkledelsene. Les hele undersøkelsen .  

Du kan påvirke selskapene – send en appell til dem!   Det tar bare et øyeblikk. Din innsats er viktig for å skape bedre forhold for tusenvis av arbeidere hvor de mest sentrale kravene er en lønn å leve av og rett til å organisere seg i frie fagforeninger.
 
Det er Clean Clothes Campaign (som i Norge drives av Framtiden i våre hender, Handel og Kontor og Changemaker) og globale fagforeninger som har startet underskriftskampanjen for å ansvarliggjøre selskapene.

Takk for din støtte!

Bli med på tidenes klimadugnad!

Bli med på tidenes klimadugnad!

Vis hva du gjør for klimaet og krev en tøffere klimapolitikk.

Bli med!

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Vi finnes bare på grunn av den økonomiske støtten fra de over 40 000 medlemmene våre. Desto flere som støtter arbeidet vårt, jo større påvirkningskraft har vi også i møte med myndigheter, politikere og næringsliv. Bli medlem i dag!

- Annonse -