Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 67

Klimaseilasen i havn

Det var stor stemning og mange fornøyde deltagere. Se bilder og film fra klimaseilasen som ble arrangert av Framtiden i våre hender og Kirkens Nødhjelp 12.-14- desember.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Det var stor stemning og mange fornøyde deltagere. Se bilder og film fra klimaseilasen som ble arrangert av Framtiden i våre hender og Kirkens Nødhjelp 12.-14- desember.


Flere bilder fra klimaseilasen finner du her.

14. desember kom 1200  klimaseilasdeltakere tilbake til Oslo etter å ha fremført kravet om en sterk og rettferdig klimaavtale på dekk av M/S Pearl of Scandinavia. Med Erik Solheim og representanter fra FN ombord sang et rungende kor "vi vil ha klima rettferdighet" under ledelse av Øivind Elgnes (Elg ) og Grimstad Tensing. Framtiden i våre hender og Kirkens Nødhjelp har arrangert klimaseilasen.

Det er ingen tvil om at mange er opptatt av klimasaken og gjerne vil bidra til at FN-toppmøtet skal resultere i en avtale. Skipet var fullbooket allerede i august.
Mange blide og noen slitne mennesker var å se på kaia ved anløp i Oslo.  På båten har det vært et tett program med foredrag,aksjoner og konserter. Flere bilder og videoer kommmer.

På klimaseilasen kom deltakere med klare medlinger, sang med mer på speakers corner. Innslagene ble filmet og videoen inneholder kutt fra dette:
Bli med på tidenes klimadugnad!

Bli med på tidenes klimadugnad!

Vis hva du gjør for klimaet og krev en tøffere klimapolitikk.

Bli med!

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Vi finnes bare på grunn av den økonomiske støtten fra de over 40 000 medlemmene våre. Desto flere som støtter arbeidet vårt, jo større påvirkningskraft har vi også i møte med myndigheter, politikere og næringsliv. Bli medlem i dag!

- Annonse -