Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 67

Slik finansieres Framtiden i våre hender

Framtiden i våre hender mottar ikke sponsorstøtte fra private aktører. Størstedelen av inntektene kommer fra medlemmene våre.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Framtiden i våre hender mottar ikke sponsorstøtte fra private aktører. Størstedelen av inntektene kommer fra medlemmene våre.


For året 2008 hadde Framtiden i våre hender totale inntekter på 12,6 millioner. Av disse kom 6 millioner fra medlemsinntekter, 1 million fra loddsalg til medlemmer, 4 millioner fra det offentlige, vel en million fra foredragsinntekter, salg og prosjektstøtte. Annonseinntektene fra bladet utgjorde ca 600.000,-. Vi tar bare annonser for bedrifter som faller innenfor våre strenge kriterier , blant annet er oljeselskaper, flyselskaper og bilprodusenter utestengt. Så vidt vi vet er vi i dag de eneste som har slike kriterier, og som er åpne om disse. Framtiden i våre hender mottar ikke sponsorstøtte fra private aktører. Årets budsjett er noe høyere enn 2008, blant annet på grunn av prosjektstøtte til et utvekslingsprogram støttet av Fredskorpset, og et stort arrangement som ble støttet av Fritt Ord. Våre årsregnskaper fra de siste seks årene, finner du her.

Våre budsjetter har vært stabile og svakt økende de siste årene. Hovedstrategien er å øke medlemstallet, både for å sikre uavhengig finansiering, og ikke minst for å sikre en økende oppslutning om en ny samfunnskurs hvor miljøhensyn og rettferdig fordeling blir overordnet et ensidig mål om økt privatforbruk for rike nordmenn.

Vårt medlemstall har økt jevnt de siste ti årene, og vi er i dag vel 22 000 medlemmer. Vi har også mer enn tusen privatpersoner som abonnerer på vårt magasin Folkevett.

I den offentlige debatten ser vi ofte at mer pragmatiske organisasjoner, uten en stor medlemsmasse i ryggen, uttaler seg om viktige miljøsaker og -prinsipper. Vi mener at mediene i større grad burde reflektere over hvem kommentatorene faktisk snakker på vegne av. Hvem er organisasjonen avhengige av for å kunne drive virksomheten sin? Resultatet ville forhåpentligvis bli at mediene bringer fram flere stemmer i miljødebatten, mer uavhengige stemmer.

Bli med på tidenes klimadugnad!

Bli med på tidenes klimadugnad!

Vis hva du gjør for klimaet og krev en tøffere klimapolitikk.

Bli med!

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Vi finnes bare på grunn av den økonomiske støtten fra de over 40 000 medlemmene våre. Desto flere som støtter arbeidet vårt, jo større påvirkningskraft har vi også i møte med myndigheter, politikere og næringsliv. Bli medlem i dag!

- Annonse -