Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Slukk lyset på lørdag

Klokken 20.30 lørdag 28. mars vil mennesker over hele verden slukke lyset i én time. Dette er en symbolsk handling og et signal til politikerne om å gjøre det som må til for å hindre farlige klimaendringer. I Norge er målet én million deltagere.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Klokken 20.30 lørdag 28. mars vil mennesker over hele verden slukke lyset i én time. Dette er en symbolsk handling og et signal til politikerne om å gjøre det som må til for å hindre farlige klimaendringer. I Norge er målet én million deltagere.
earthhour.jpg

- Jorden rundt vil Earth Hour være en plattform for en felles global stemme. Fra Cape Town til Tromsø, fra Bejing til Buenos Aires vil Earth Hour samle folk til ett budskap: Vi vil ha en global klimaavtale fremtidens generasjoner kan leve med! sier generalsekretær Rasmus Hansson i WWF,  som står bak markeringen i Norge.
  

Det er bekreftet at både Washington og Berlin deltar i den historiske markeringen. De største verdensmetropolene er med på lista: London, Las Vegas, Sydney, Roma, Paris, Rio de Janeiro, Hong Kong, Singapore og mange flere.  

Sydney startet i 2007

Earth Hour startet i Sydney for to år siden, med spørsmålet: Hvordan kan vi inspirere folk til å gjøre noe aktivt i forhold til klimaendringene? Svaret: Vi kan spørre Sydneys innbyggere om å skru av lyset i en time som et signal til politikerne om å ta klimaendringene alvorlig.

Innsatsen fra Sydneys mange innbyggere inspirerte flere andre byer til deltakelse i 2008. Da deltok 50 millioner mennesker i 35 land. Nå vokser Earth Hour igjen: Det som startet som et påfunn i Sydney, er blitt en verdensomspennende bevegelse, som i 2009 blir tidenes største massedemonstrasjon.

 

Dette kan du gjøre:

Send denne eposten videre til venner og kontakter

  1. Gå inn på www.earthhour.no og registrer deg som deltaker
  2. Få gratis påminnelse på mobilen: Send eh til 2242, så får du et   varsel en halv time før mørket skal senke seg
  3. Slukk lyset når det gjelder!


 

 

 

 

Har du et hjerte for en grønn framtid?
Vi arbeider for miljøvennlig og etisk forbruk. Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Bli medlem!