Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Ikke løp fra etikken! Send et e-kort

Til tross for mange år med fokus på etikk i produksjonen av klær og sko har fortsatt få norskeide fritidstøyselskaper konkrete framskritt å vise til.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Til tross for mange år med fokus på etikk i produksjonen av klær og sko har fortsatt få norskeide fritidstøyselskaper konkrete framskritt å vise til.

Flertallet av dem avslører generelt svake etiske retningslinjer og mangelfulle rutiner for oppfølging. Bransjen preges av svært lite åpenhet rundt sitt etikkarbeid og om hvilke leverandører som benyttes.
 
forsidefritidsklaer1.jpgVil du være med og påvirke?
Med dette e-kortet  kan du benytte din forbrukermakt og bevisstgjøre ledelsen i fritidstøy-selskapene. Vis at du bryr deg om hvilke arbeidsforhold tekstilarbeidere i Kina, Thailand eller Bangladesh har!

Under ser du teksten som du med et enkelt tastetrykk kan sende til fritidstøy-selskapene:


Kjære etikkansvarlig,
Jeg vet at noen fritidstøy-selskaper jobber for å bedre arbeidsforholdene til dem som syr klær til norske forbrukere. Produksjonen av klær i fattige land preges av ekstremt lave lønninger. Arbeiderne har problemer med å organisere seg i fagforeninger og arbeidsdagene er svært lange. Jeg som forbruker er opptatt av etikk, og lurer derfor på hva dere har tenkt å gjøre framover  for å sikre anstendige arbeidsvilkår for dem som produserer klærne.

Jeg ser fram til et utfyllende svar.

Med vennlig hilsen,

 

{philaform 21}

Bli med på tidenes klimadugnad!

Bli med på tidenes klimadugnad!

Vis hva du gjør for klimaet og krev en tøffere klimapolitikk.

Bli med!

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Vi finnes bare på grunn av den økonomiske støtten fra de over 40 000 medlemmene våre. Desto flere som støtter arbeidet vårt, jo større påvirkningskraft har vi også i møte med myndigheter, politikere og næringsliv. Bli medlem i dag!

- Annonse -