Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Discover anmelder representanter

Det norske oljeselskapet har brutt avtalene med sine peruanske partnere, og skal nå politianmelde dem for svindelforsøk.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Det norske oljeselskapet har brutt avtalene med sine peruanske partnere, og skal nå politianmelde dem for svindelforsøk.
Norwatch har siste uke skrevet om hvordan det lille norske oljeselskapet Discover Petroleum International (DPI) først fikk kontrakter i Peru, og deretter mistet dem, etter at deres representanter har blitt beskyldt for korrupsjon.

I en pressemelding 8. oktober sier selskapet at de nå vil politianmelde alle som har vært involvert i forsøket på å involvere selskapet i korrupsjonen i landet.

Samtidig sier selskapet at de har avbrutt avtalene med sine tre representanter, og at de uansett nå vil trekke seg fra videre engasjementer i Peru.

– DPI er forsøkt svindlet og forsøkt ført bak lyset av 3 navngitte peruanske forretningsfolk som nå er i søkelyset hos de peruanske myndigheter. Det foreligger ikke grunnlag for noen som helst mistanke mot DPI, og DPI avviser på det sterkeste at selskapet har vært involvert i noen korrupsjonshandlinger, skriver selskapet i en pressemeldingLes pressemeldingen her.

Har du et hjerte for en grønn framtid?
Vi arbeider for miljøvennlig og etisk forbruk. Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Bli medlem!