Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Discover anmelder representanter

Det norske oljeselskapet har brutt avtalene med sine peruanske partnere, og skal nå politianmelde dem for svindelforsøk.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
Det norske oljeselskapet har brutt avtalene med sine peruanske partnere, og skal nå politianmelde dem for svindelforsøk.
Norwatch har siste uke skrevet om hvordan det lille norske oljeselskapet Discover Petroleum International (DPI) først fikk kontrakter i Peru, og deretter mistet dem, etter at deres representanter har blitt beskyldt for korrupsjon.

I en pressemelding 8. oktober sier selskapet at de nå vil politianmelde alle som har vært involvert i forsøket på å involvere selskapet i korrupsjonen i landet.

Samtidig sier selskapet at de har avbrutt avtalene med sine tre representanter, og at de uansett nå vil trekke seg fra videre engasjementer i Peru.

– DPI er forsøkt svindlet og forsøkt ført bak lyset av 3 navngitte peruanske forretningsfolk som nå er i søkelyset hos de peruanske myndigheter. Det foreligger ikke grunnlag for noen som helst mistanke mot DPI, og DPI avviser på det sterkeste at selskapet har vært involvert i noen korrupsjonshandlinger, skriver selskapet i en pressemeldingLes pressemeldingen her.

Bli med på tidenes klimadugnad!

Bli med på tidenes klimadugnad!

Vis hva du gjør for klimaet og krev en tøffere klimapolitikk.

Bli med!

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Vi finnes bare på grunn av den økonomiske støtten fra de over 40 000 medlemmene våre. Desto flere som støtter arbeidet vårt, jo større påvirkningskraft har vi også i møte med myndigheter, politikere og næringsliv. Bli medlem i dag!

- Annonse -