Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Bli med og forandre valgkampen 2009!

I et demokrati som vårt er det vi selv som må be om en ny dagsorden, som må gi nye bestillinger til politikerne. Med en bred dugnad skal vi endre valgkampen i 2009. Dette er en invitasjon til DEG om å bli med å utforme det nye oppdraget til våre ledere.

Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.

I et demokrati som vårt er det vi selv som må be om en ny dagsorden, som må gi nye bestillinger til politikerne. Med en bred dugnad skal vi endre valgkampen i 2009. Dette er en invitasjon til DEG om å bli med å utforme det nye oppdraget til våre ledere.

På 100 år har Norge gått fra materiell fattigdom til materiell rikdom. Hva skal vi bruke de neste 100 årene til?

·    Bli deltaker
·    Skriv forslag
·    Avgi stemme
livsglede-ill.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi kan ikke fortsette å øke dosene av shopping og underholdning i 100 år til. I lengden blir vi ikke lykkeligere av det, og den lille planeten vi bor på tåler det ikke. 

Den norske politikken har ikke lenger langsiktige mål for samfunnsutviklingen, bare et diffust ønske om ”mer av det samme”.  Men vi er kommet til et punkt der mer av det samme skaper flere problemer enn det løser.

Det norske folk har allerede begynt å orientere seg mot nye mål. Den store meningsmålingen, Norsk Monitor, som har kartlagt våre holdninger i 20 år, viser at hovedtrenden har snudd. Vi blir nå mindre materialistiske og dermed øker også livsgleden for første gang på lenge. Vi har oppnådd høy levestandard - nå søker vi etter nye mål. Men det gjenstår å formulere dem klart som et oppdrag til våre politikere.

Internett har gitt oss en enestående mulighet til selv å delta aktivt i utformingen av fremtiden. Derfor har en gruppe enkeltpersoner tatt initiativ til nettstedet 100-årsmålene og en landsomfattende dugnad frem til starten av stortingsvalgkampen i 2009. En serie av de store organisasjonene oppfordrer sine medlemmer til å delta,
Miljøbevegelsen, Kirken og mange andre.

Send denne linken videre til alle dem du kjenner som kan tenkes å være interessert i hvordan det går med vårt samfunn.

For mer informasjon: Gå til www.hundrearsmalene.no  

En lang rekke organisasjoner, heriblant Framtiden i våre hender og Grønn hverdag har stilt seg bak idéen om hundreårsmålene, en kampanje som opprinnelig ble lansert av Norske Kvinners sanitetsforening, Norges Bygdekvinnelag og Kvinne og familieforbundet.

Har du et hjerte for en grønn framtid?
Vi arbeider for miljøvennlig og etisk forbruk. Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Bli medlem!