Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Stopp sløsepolitikken!
Skal vi bekjempe klima- og naturkrisa må vi bekjempe overforbruket!
Støtt kravene!

Vi jobber for en rettferdig verden i økologisk balanse

Leder: Økonomisk støtte

NorWatch-prosjektet går inn i sitt femte år, og skal vi oppsummere aktiviteten så langt, må det bli: nødvendigheten av å sette fokus på norsk næringsliv i Sør har ikke blitt mindre på denne tiden.
Artikkelen er mer enn to år gammel. Ting kan ha endret seg.
NorWatch-prosjektet går inn i sitt femte år, og skal vi oppsummere aktiviteten så langt, må det bli: nødvendigheten av å sette fokus på norsk næringsliv i Sør har ikke blitt mindre på denne tiden.

90-årene vil kanhende bli stående som den epoken i Norges historie hvor næringslivet virkelig lot seg friste av det grønne gresset på den andre siden av gjerdet. Ikke minst skyldes dette det økonomiske oppsvinget, og den kompetansen som oljeutvinningen i Nordsjøen har gitt oss. På dette området har norsk næringsliv vært samkjørt med resten av verden; 90-årene er blitt globaliseringens ti-år. Uansett syn på globaliseringen, skaper den et behov for et enda sterkere samarbeid mellom miljø- og menneskerettighetsorganisasjoner over landegrensene.

FIVH strekker seg så langt de kan, når det gjelder å finansiere NorWatch-prosjektet. Da vi kategorisk har avslått næringslivsstøtte, har vi i tillegg måttet basere oss på mer sporadisk støtte fra enkeltpersoner, organisasjoner og andre miljøer som ser seg tjent med arbeidet vi gjør.

Vi legger derfor i dette nummer med en innbetalingsblankett som du kan benytte, dersom du skulle ønske å støtte prosjektet økonomisk.

Artikkelen sto på trykk i Norwatchs nyhetsbrev nr. 1/99

Har du et hjerte for en grønn framtid?
Vi arbeider for miljøvennlig og etisk forbruk. Målet vårt er en rettferdig verden i økologisk balanse.
Bli medlem!