• Vi gir støtte til energi- og klimatiltak.
Framtiden i våre hender

Thailandsk gresskarsuppe

5.jpg
Skrell flaskegresskar, fjern frøene med enskje, kutt opp i 2 cm store terninger ogfres i olje i 2 minutter. Tilsett 2 ts chilisausog stek i ett minutt. Tilsett buljongog halvparten av kokosmelken. Kok opp,skru ned varmen og småkok 30 minuttertil grønnsakene er møre. Ta ut halvpartenav grønnsakene og kjør suppen sammentil den er helt glatt. Tilsett den halvpartenav grønnsakene du tok ut, saft av en limeog smak til med salt og pepper. Det skalsmake både søtt, surt og salt. Server meden lime-båt.
Vurdering
★★★★½
4 stemmer
Favoritt:
0

Listing Details

Introduksjon
Sunn og eksotisk rett.
Ingredienser
1 kg flaskegresskar
(eller ½ kg søtpotet og ½ kg gulrot)
1 medium løk i terninger
1 ss olje
2 ts rød chilisaus
1 l økologisk grønnsaksbuljong
4 ferske limeblad (fra en asiatisk butikk)
1 boks kokosmelk
2 lime
Salt og pepper
Vanskelighetsgrad
Lett
Porsjoner
4
Tilberedningstid
30 min
Forfatter
Kirsten Sand
Fotograf
Kirsten Sand
Miljøvennlige oppskrifter

Våre grønne matoppskrifter for miljøet og helsa.

Finn oppskrift




Avansert søk
- Annonse -