• Vi gir støtte til energi- og klimatiltak.
Framtiden i våre hender

Verv & velg

Med flere medlemmer får vi enda større gjennomslagskraft. Hjelp oss å verve nye medlemmer og vi sier takk med flotte gaver som et Samsung nettbrett, en super hodelykt, et lekkert thermokrus og mye annet.

led-lenser-h14 medium117lifeventure117koss117117

Vervepremier
Et medlem gir 2 poeng, student 1 poeng, givermedlem* 4 poeng (tallet til venstre viser antall vervepoeng du trenger)

arne
Når du har vervet en person, fyller du ut skjemaet. Velkomstbrev og giro vil bli sendt til den/de du har vervet. Du skal ikke samle inn penger selv. Når det nye medlemmet har betalt, får du tilsendt den vervegevinsten du har valgt. (Verver du flere kan du sende opplysningene samlet per epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

{form 5}

* Giver velger selv beløp, min. kr 500/år. Givermedlemskap gir skattefradrag. Vi sender skjema for avtalegiro.

Framtiden i våre hender arbeider for:

  • At Norge går foran i arbeidet for å sikre forpliktende avtaler som garanterer massive overføringer fra rike til fattige land for å betale vår klimagjeld.
  • Fordeling av forpliktelser og rettigheter som innebærer at rike lands utslipp må reduseres mest, mens enkelte fattige land kan øke sine utslipp.
  • En rettferdig fordeling av utslippsrettigheter som innebærer at alle mennesker i verden kan slippe ut maksimalt ett tonn CO2 i snitt i 2050.