• Vi gir støtte til energi- og klimatiltak.
Framtiden i våre hender

Børek

125.jpg
Smør en langpanne med olje eller smør.
Bland kefir, yoghurt, egg, salt og pepper godt i en bolle.

Om spinaten er fersk, legges den i varmt vann noen minutter. (Du kan også bruke frossen spinat.)
Bland feta og spinat til en masse.

Dekk langpannen med lefse. Fordel blandingen fra bollen med egg over lefselaget. Fortsett lagvis til du har brukt halvparten av lefsene. Fordel feta- og spinatmassen i langpannen og hell over litt av kefir-røren. Fortsett lagvis med lefse og røre. Avslutt med røre helt til slutt.

Stekes på middels varme i ca. 45 minutter.
Vurdering
★★★★★
2 stemmer
Favoritt:
1

Listing Details

Introduksjon
Tyrkisk rett med spinat og fetaost fra TV-serien Yum yum med Noman.
Ingredienser
1 pakke ferdige yufka-lefser
2 egg
5 dl kefir
5 dl yoghurt
300 g fetaost
500 g fersk spinat eller en liten boks hermetisk spinat.
1,5 dl olje, helst soyaolje
salt og pepper
Vanskelighetsgrad
Middels
Porsjoner
-
Tilberedningstid
90 min.
Kilde
Zeynep Karagöz Bloch i TV-serien Yum yum med Noman
Miljøvennlige oppskrifter

Våre grønne matoppskrifter for miljøet og helsa.

Finn oppskrift




Avansert søk
Fossilfrie penger