• Vi gir støtte til energi- og klimatiltak.
Framtiden i våre hender

Quinoasalat med granateple

203.jpg
Vask quinoaen i godt med vann. Dette er viktig å gjøre for å skylle av et harpiksstoff som ligger rundt kornene.

Kok opp rikelig med vann, ha i buljongpulveret. La quinoakornene koke i 15 til 20 minutter, til de har god konsistens. Sil.
Rist pinjekjernene på en varm og tørr stekepanne til de blir gylne.

Rens ut kjernene fra granateplet. Finhakk mynte og koriander.

Bland alt sammen, og press saften fra sitronen over.
Vurdering
0 stemme
Favoritt:
0

Listing Details

Introduksjon
Dette er en supermatsalat, og den smaker supert utrolig godt også!

Quinoa er drømmekorn for veganere – ikke bare er de rike på protein, de inneholder også alle de ni essensielle aminosyrene. Her serveres de små kornene med pinjekjerner, granateple, friske urter og sitronsaft – en spenstig og næringsrik kombinasjon.
Ingredienser
150 gram quinoa
1 spiseskje økologisk grønnsaksbuljongpulver
2 spiseskjeer pinjekjerner
1 granateple
1 kvast mynte
1 kvast koriander
0,5 sitron
Vanskelighetsgrad
Lett
Porsjoner
2
Tilberedningstid
30 min.
Kilde
vegetarbloggen.com
Fotograf
vegetarbloggen.com
Miljøvennlige oppskrifter

Våre grønne matoppskrifter for miljøet og helsa.

Finn oppskrift




Avansert søk
- Annonse -