• Vi gir støtte til energi- og klimatiltak.
Framtiden i våre hender

Nettsiden er under oppgradering. Nedlastning av rapporter er foreløpig utilgjengelig.

Burger med sopp

37.jpg

Stek løken nesten myk i olje i ca 3 minutter (tilsetter du litt salt blir den fortere myk), ha i soppen og stek i 5 minutter til. Ha så i hvitløk, vårløk og spisskummin. Stek et par minuter til. Sett til side.

Mos bønnene (husk å helle av vannet) med en potetstapper, gaffel eller kjøkkenmaskin.

Bland bønner og soppblandingen. Smak til med salt og pepper. Form til burgere og stek  ca 3 minutter på hver side i olje.

Server med burgerbrød, syltet agurk, tomat, salat og skiver av rød eller gul løk. Gjerne med stekte poteter eller potetstappe som tilbehør.

Vurdering
0 stemme
Favoritt:
0

Listing Details

Introduksjon
Her er en oppskrift hvor du kan få brukt litt av all den deilige soppen du har plukket, eller kommer til å plukke i dag? Se flere sopptips lenger ned hvis du vil lære mer om soppsanking.
Ingredienser
2 ss planteolje + ekstra til steking
1 løk, hakket
1 fedd hvitløk, knust
3 vårløk, hakket
1/2 ts spisskummin
1,5 dl hakket sopp
1 boks bønner (brune, kidney, svarte eller borlotti)
1 ts tørket persille (eller 1 ss fersk)
salt og pepper etter smak
Vanskelighetsgrad
Middels
Porsjoner
1
Kilde
Norges sopp- og nyttevekstforening Forum for soppinteresserte på Origo
Emneord
Miljøvennlige oppskrifter

Våre grønne matoppskrifter for miljøet og helsa.

Finn oppskrift




Avansert søk
- Annonse -