• Vi gir støtte til energi- og klimatiltak.
Framtiden i våre hender

Tips om skismøring

Noen typer skismøring inneholder stoffer som skader både miljø og helse. Velg helst god, gammeldags skismøring, og unngå all smøring som er merket med at den inneholder fluor eller fluorkarboner.

Grønn gaveinnpakning

Det finnes knapt noe som har så kort brukstid som det vi pakker inn julegavene med. Her får du tips om miljøvennlig gavepapir - og noen gavetips på kjøpet.

Slik lager du mindre søppel

Hver nordmann kastet i snitt 442 kilo søppel i 2013. Planlegging, kvalitet og gjenbruk er viktige stikkord for deg som vil kaste litt mindre.

Har du noe å bytte bort? Lets do it!

Har du noen bøker du vil gi bort? Eller kanskje du har en sykkel du vil bytte bort mot at noen vasker vinduene dine? Kanskje du til og med trenger hjelp til å lufte hunden din en uke?

Slik pakker du inn gaver miljøvennlig

Kvaliteten på gavepapiret er så dårlig at det ikke skal sorteres som papiravfall. Vær kreativ og miljøvennlig: Bruk gråpapir eller gamle aviser når du pakker inn gaver.

Her er fem gode julegavetips

Det er koselig å ønske seg «snille barn» til jul, men det kan være gode grunner til å ikke gjøre det.

Dine ti beste bidrag i klimakampen

Vårt private forbruk er den drivende kraften bak klimaforandringene. Det kan vi alle gjøre noe med. (Illustrasjon: Istockphoto)
Har du lyst å gjøre en innsats og bli mer miljøvennlig i hverdagen? Her er våre ti beste tips!

Her er de mest miljøvennlige julegavene

Framtiden i våre hender har beregnet klimapåvirkningen av 13 ulike julegaver. Mellom julegaven med laveste utslipp av klimagasser og høyeste utslipp skiller det nesten 3 tonn  CO2.

Gavekort for alle

Hvorfor ikke gi en opplevelse eller tjeneste til den du er glad i? Framtiden i våre hender har nylig lansert et nettbasert gavekort som kan hjelpe deg godt på vei.

24 tips til julekalenderen

Skal du lage adventskalender til noen i år? Her er våre beste tips til hva den kan inneholde.

Her er tips til gode julegaver

Trenger du gode ideer til julegaver? Hva med medlemskap i Framtiden i våre hender? Eller et grønt gavekort?

- Annonse -
Grønn myteknusing