• Vi gir støtte til energi- og klimatiltak.
Framtiden i våre hender

Slik finner du den grønneste elektronikken

Miljømerket elektronikk er bedre for både planeten og deg. Du unngår helsefarlige stoffer og får strømgjerrige produkter. Planeten spares for klimagassutslipp og unødvendige miljøbelastninger. Vi viser vei i miljømerkejungelen.

Bli klimavennligere med nettbrett

Et nettbrett kan hjelpe deg til å redusere klimafotavtrykket ditt hvis du er villig til å endre på medievanene dine. (Illustrasjon: Istockphoto)
Smått er godt om du vil bli en klima- og miljøvennlig databruker. Dropper du å kjøpe ny stasjonær datamaskin til fordel for et nettbrett, sparer du klimaet for rundt et halvannet tonn med klimagassutslipp. Bruker du nettbrettet på en miljøsmart måte, kan du kutte enda mer i utslippene dine.

Slik kan du gi din gamle mobil et nytt liv

Dersom du har gått i anskaffelse av den nyeste mobiltelefonen på markedet, betyr ikke det at din gamle må ligge nedstøvet i en skuff; den kan nemlig pantes!

Derfor bør mobilen gjenvinnes

Visste du at gullmedaljene under Vancouver-OL var laget av resirkulerte mobiltelefoner?

Bli miljøvenn med datamaskinen din

Du kan enkelt bli en grønn venn med datamaskinen din og spare planeten vår for klimautslipp og miljøgifter. Samtidig kan du spare lommeboka for tusenvis av kroner.

Bli en grønnere bokelsker

En papirbok har et utslipp på mellom to og syv kilogram CO2, papirforbruket truer titusenvis av arter over hele planeten og kjemikaliebruken er enorm. Er e-bøker bokelskerens miljøredning?
- Annonse -
Grønn myteknusing