Framtiden i våre hender
Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

Gavekort på magasin-abonnement

Vårt medlemsblad - Magasinet Framtiden i våre henderGi et årsabonnement på vårt medlemsblad Framtiden i våre hender magasin (Tidligere Folkevett) i gave. Gavekort på magasinet i et år (3 nummer) koster kroner 150. Tre gavekort på magasinet koster 300 kroner.

Gavekort på medlemskap

Et gavekort på medlemskap i Framtiden i våre hender koster 200 kroner og gir medlemskap i et år. Medlemsbladet vårt er inkludert. Ved bestilling av flere får du hvert tredje til halv pris.

Slik kan du støtte Framtiden i våre hender

Bli medlem

Som medlem gir du oss økt gjennomslagskraft for rettferdig fordeling av verdens ressurser og viktige miljøsaker.

Vårt medlemsblad

Gi bort en gratis utgave av medlemsbladet vårt

Vet du om noen som du tror vil bli bedre kjent med Framtiden i våre hender? Gi dem et gratis eksemplar av medlemsbladet vårt.

Gavekort

De beste gavene får du ikke i butikken. Framtiden i våre hender tilbyr flere ulike gavekort:

Pengegaver, minnegaver og testamentariske gaver

Arbeidet vi gjør er basert på bidrag fra enkeltpersoner. Du kan få skattefradrag på pengegaver til Framtiden i våre hender ved at beløpet du gir trekkes fra din inntekt.

Bedriftsmedlemskap

Tar bedriften din miljø og samfunnsansvar på alvor? Vis det for kundene gjennom et bedriftsmedlemskap i Framtiden i våre hender og samtidig støtter dere arbeidet vårt for miljøet og rettferdig fordeling.

Konto i Cultura bank

Støtt oss gjennom å få deg en Framtiden i våre hender-konto i Cultura bank. Cultura bank låner ut penger fra et helhetlig grønt verdisyn og er den eneste banken i Norge som forteller kundene hva banken låner ut til.

Støtt oss gjennom Cultura bank

Hos Cultura Bank kan du opprette din egen Framtiden i våre hender-konto.

Pengegaver, minnegaver og testamentariske gaver

Pengegaver

Vårt arbeid er basert på bidrag fra enkeltpersoner. Gaver fra kr 500 til kr 12.000 gir skattefradrag ved at beløpet du gir trekkes fra din inntekt. For skattefradrag må vi ha ditt fødselsnummer. Det kan du sende på sms (99 08 20 97), epost (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) eller ring oss (22 03 31 50).

Minnegaver og andre gaver

Mange ønsker at minnegaver, bryllupsgaver, bursdagsgaver og lignende skal gå til et godt formål. Dersom du ønsker å støtte Framtiden i våre hender på denne måten, kan du benytte kontonummeret under.

Merk minnegaver med "Minnegave" og avdødes navn.

Testamentariske gaver

Ønsker du å tilgodese Framtiden i våre hender med testamentariske gaver og lurer på noe, ta kontakt.

Vårt kontonummer: 1602 58 50800

Grønt gavekort

Synes du det er vanskelig å finne gaver med mening? Gi av det mest dyrebare du har: Din egen tid. Gi bort alt fra en skitur og plenklipp, til barnevakt eller datahjelp med Framtiden i våre henders grønne gavekort.

Lotteri

I Framtiden i våre henders lotteri for 2012/13 er hovedgevinstene reisegavekort med  tog og Hurtigruta (verdi kr 15.000 og kr 10.000), og en Hasle kajakk (verdi kr 14.300).  I tillegg kan du vinne blant annet
  • vegetarkokebøker,
  • kunstbilder,
  • turpakker og,
  • kokkekniver.
fivh skrapeloddFor å være med i hovedtrekningen må du skrape fram 3 like logoer på samme lodd og sende til oss.
 
Ønsker du å kjøpe lodd, sett inn beløpet du ønsker lodd for på kontonr. 15940413912. Det koster kr 25 per lodd. Kjøper du lodd for kr 500 får du 8 lodd ekstra.

Bedriftsmedlemskap

Framtiden i våre hender tilbyr bedriftsmedlemskap til bedrifter og organisasjoner som ønsker å støtte arbeidet vårt for en grønnere og mer rettferdig verden.