• Vi gir støtte til energi- og klimatiltak.
Framtiden i våre hender
Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

Jensens kullseiling

Finansminister Siv Jensen sier i Aftenposten den 10. mai at oljefondet alltid har blitt forvaltet på bakgrunn av råd fra faglig ekspertise. Det er nok ikke helt riktig.

Ny bok fra Erik Dammann

- Ingen andre i norsk debatt går så til roten av miljøproblemet som Dammann, skriver Arild Hermstad om Dammanns nye bok. (Foto: Lillian Andersen)
I 1972 skrev Erik Dammann boken «Fremtiden i våre hender». Den skapte stor interesse og førte til at forfatteren sa opp jobben som reklamemann og startet folkeaksjonen med samme navn for førti år siden.

Grønt drømmebudsjett

Tenk deg at statsminister Grande, finansminister Lysbakken og fornybarminister Hansson sitter i regjering sammen. Det blir andre miljøboller.

Bakterier til besvær

Landbruksminister Sylvi Listhaug ønsker å doble størrelsen på norske kyllingfarmer. Oppstår sykdom, kan konsekvensene bli katastrofale

Thor Heyerdahl hundre år

Google hedrer Heyerdahl på hundreårsdagen. (Faksimile: Google)
Mandag 6. oktober er det hundre år siden Thor Heyerdahl ble født. Han er en av de mest kjente nordmenn ute i verden. Men det er mange her i Norge som ikke er klar over hvilke bragder han stod for, kanskje også fordi hans teorier vakte kritikk.
Arilds blogg
Framtiden i våre henders leder Arild Hermstad blogger om aktuelle tema. Delta i debatten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta siste nytt fra oss på E-post.Joomla Extensions powered by Joobi
- Annonse -