• Vi gir støtte til energi- og klimatiltak.
Framtiden i våre hender
Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

Vannforbruket vårt har eksplodert

Visste du at vi i dag bruker åtte ganger mer vann enn hva våre besteforeldrene gjorde? Hvis forbruket ikke reduseres, advarer FN om at 1,8 milliarder mennesker vil ha konstant vannmangel om 20 år.

Europas grønneste festival

Maten er økologisk, avfall sorteres, dieselaggregatet er historie og Natur og Ungdom plukker sigarettsneiper. Derfor er Øyafestivalen Europas grønneste musikkfestival.

Tor gir bort komplett samling av Folkevett

Tor Aaberg har tatt vare på samtlige utgaver av Framtiden i våre henders medlemsblad Folkevett. Nå skal han flytte, og dermed gir bort hele samlingen. Er du interessert?

Et bryllup til inspirasjon?

Da Kjerstin og Eyvind Danielsen skulle gifte seg, ville de ha en feiring litt utenom det vanlige. Det ble så vellykket at flere av gjestene plutselig fikk lyst å gjøre det samme.

Vi kjøper dobbelt så mye klær

Nordmenn er glad i å shoppe. Spesielt klær. I fjor ble det importert 81.800 tonn klær. Det er mer enn dobbelt så mye som for 20 år siden.

Smågavesamfunnet

«Mamma hvorfor blir alle de små tingene jeg får gratis alltid borte?», spør min femåring. Dagen før har han vært hos tannlegen og fått en liten fingerskateboard i gave fordi han var flink pasient. Han var glad for den hele veien ut til sykkelen – og så glemte han den.
Framtiden i våre hender arbeider for:

  • At det skal bli billigere og lettere å velge miljøvennlig.
  • At miljøskadelig forbruk begrenses.
  • Informasjon på alle varer som viser miljøbelastningen ved produksjonen.
  • At nordmenns forbruk blir grønnere og mer bærekraftig.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta siste nytt fra oss på E-post.Joomla Extensions powered by Joobi
- Annonse -