• Vi gir støtte til energi- og klimatiltak.
Framtiden i våre hender
Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk

Fugler dør med magen full av plast

Flere steder i verden er havene nå så forurenset at fugler forveksler mat med søppel. Se de grufulle bildene av albatrosser med mager fulle av plast.

Store mengder sprøytemidler i jordbær

Skal du ha jordbær i sommer? Nye funn viser at det finnes store mengder sprøytemidler i bærene. Derfor kan det være lurt å velge økologisk – eller styre unna.

Rekordstore hytter

Det er Ingen tegn til moderasjon i hyttemarkedet. I fjor var gjennomsnittlig størrelse på nye hytter for første gang over hundre kvadratmeter.

Kampen om Esso-skogen er vunnet!

Fylkesmannen i Østfold opphevet 22. januar Tønsberg kommunes vedtak om å bygge et forbrenningsanlegg for avfall på Slagentangen.

Bli med og redd Rønvik-jordene

-Etter snart 10 års kamp for å redde Rønvikjordene, står det endelige slaget denne våren! Aksjonsgruppa trenger all hjelp og støtte i en av Norges viktigste jordvernsaker i nyere tid, sier Eva Braseth i Framtiden i våre henders lokallag i Bodø.

Havet trenger også beskyttelse

Framtiden i våre hender og andre miljøorganisasjoner krever at den nye Naturmangfoldloven ikke gjør forskjell på hav og land. Loven skal bli den viktigste loven for bevaring, vern og bærekraftig bruk av natur, landskap og biologisk mangfold i Norge.

Nei til plantepatent

Framtiden i våre hender ber sammen med 15 andre norske organisasjoner regjeringen jobbe mot patentering av vanlige planter.

Drømmen om et bærekraftig samfunn

I Hurdal har en gruppe familier gått sammen om å realisere drømmen om et bærekraftig samfunn. Hurdalsjøen økologiske landsby ble stiftet i 2001, og i dag planlegges det både nye boligområder og utvidet driftsvirksomhet. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta siste nytt fra oss på E-post.Joomla Extensions powered by Joobi
- Annonse -