• Vi gir støtte til energi- og klimatiltak.
Framtiden i våre hender

Kikertsuppe med kokosmelk

162.jpg
  1. Stek løken myk i litt olje. Sleng oppi ingefær, hvitløk, selleristang og la det steke et minutts tid.
  2. Tilsett kokosmelk, tomater og kikerter. Smak til med krydderne og limesaft og ha i persillen til slutt.
  3. La det hele småkoke i ca 15 min. Om du synes suppa blir for tykk, ha i litt vann.


Oppskriften er levert av Jane Johansen og VeganMisjonen: http://veganmisjonen.blogspot.com/


Se også:
Kikertburgere med peanøtter
Linseboller i indisk saus

Vurdering
0 stemme
Favoritt:
0

Listing Details

Introduksjon
En herlig, mettende suppe med kokosmelk og masse ingefær.
Ingredienser
1 medium gul løk, delt i tynne halvmåneskiver
1 stor bit fersk ingefær (ca 3 toppa ss), hakket
3 fedd hvitløk, hakket
2 store selleristenger, kuttet
1 boks (= 4 dl) kokosmelk
1 boks hakkede tomater
1 boks kikerter (= ca 3,5 dl / eller 1,5 dl tørre som du bløtlegger over natta og koker møre)
1 ts spisskummen
1 ts paprikapulver
1/2 ts gurkemeie
ca 1 krm chilipulver eller mer (obs: smak til)
litt salt
kanskje 1 ss vegansk buljongpulver
saften fra en snei lime
noen kvaster frisk persille, finhakket
Vanskelighetsgrad
Middels
Porsjoner
4
Tilberedningstid
30 min.
Forfatter
Jane Johansen/VeganMisjonen
Kilde
Jane Johansen/VeganMisjonen
Anmeldelser (3)
av

Digg
Kjempegod, enkel og mettende suppe. Forrige gang jeg lagde denne blandet jeg restene med reste-ris dagen etterpå ala kikertrisotto. Også kjempegodt. Skal lage suppa igjen denne uka:-)!
av

Digg
Kjempegod, enkel og mettende suppe. Forrige gang jeg lagde denne blandet jeg restene med reste-ris dagen etterpå ala kikertrisotto. Også kjempegodt. Skal lage suppa igjen denne uka:-)!
av

mmm
Denne er super god! har den minst en gang i uken :)

Send inn anmeldelse»

Se alle 3 anmeldelser
Miljøvennlige oppskrifter

Våre grønne matoppskrifter for miljøet og helsa.

Finn oppskrift




Avansert søk
Fossilfrie penger